![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Nevaru atrast nevienu interesantu anime, tāpēc nolēmu palūgt lai ko iesakat ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
http://tracker.anime-legion.info/download....omplete.torrent <--- negarantēju, ka dzīvs, un parasti jau vēlas raw nevis kādas fansuberu/riperu grupas relīzi.
P.S. Iemācies reiz atrast pati sev vajadzīgo - neviens te negrib tev skriet pakaļ. Tas nav nemaz tik grūti vispirms apskatām, kas rakstīts AniDB, tad uz Tokyotosho vai isoHunt, vai uz pašas grupas kanālu/lapu. P.P.S. Patiesībā tas saraksts ir nepilnīgs un subjektīvs, jo, es tajā iekļāvu tikai tās anime, kuras esmu pilnībā redzējis, un, kā jau teicu, viņa redzētās es tajā neiekļāvu, taču no must see viņš ir redzējis laikam tikai kādu pusduci, Patiesībā no neiekļautajiem must see gabaliem man uzreiz prātā nāk tikai Code Geass. This post has been edited by Niks: Jun 13 2008, 00:04 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:59 |