![]() |
![]() |
Kitsune |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 5-April 05 ![]() |
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
woh.. cikos tad tu biji?
Es gan nevienu otakieti neredzēju.. atskaitot sevi un Liju.. nu principā vēl Gromozeku, kas īpaši aktīvs te vairs nav. -------------------- ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
woh.. cikos tad tu biji? Es gan nevienu otakieti neredzēju.. atskaitot sevi un Liju.. nu principā vēl Gromozeku, kas īpaši aktīvs te vairs nav. Es biju ~ap septiņiem līdz gandrīz beigām. Jūs (Yume-sama to Lija-sama) ![]() (dažādu apstākļu dēļ gan man nesanāca pieiet un apsveicināties ![]() ![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es biju ~ap septiņiem līdz gandrīz beigām. Jūs (Yume-sama to Lija-sama) ![]() (dažādu apstākļu dēļ gan man nesanāca pieiet un apsveicināties ![]() ![]() nu tas gan. Jautri mums bija pietiekami. ![]() Nakamreiz noteikti parausti mani un pamaj ar roku, lai man pēč tam nerodās nelabas domas par sklerozi mana vecuma. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:36 |