![]() |
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Džoniju Depu par Spaiku?
P.S. Yume - tā takš ir anime. Un pie tā, kā animes vispār ignorē reālās pasaules fizikas likumus, es teiktu ka nevienu animi nav iespējams absolūti precīzi ekranizēt. Taču nedomāju, ka būs tik traki, ka jāraustās spazmās un jāvemj. Skatoties I, Robot es vienkārši pacentos aizmirst, ka esmu lasījis šo Azimova grāmatu un tad viss bija OKi. Citādi es arī sāktu burkšķēt, ka no Azimova tur viens nosaukums vien vispār ir palicis This post has been edited by Taka: Aug 18 2008, 21:33 -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:06 |