![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Piedodiet, bet man navnedz velmes nedz laika akstīt gari un plaši par to, kas ir cosplay, kas ir con un ko šie abi vārdi nozimē, kā vārdu savienojums. Ar to jums var palīdz't pacietīgais un viszinošāis onkulis googl'is.
Te var palasīt tuvāk par aktualitātēm Un te var reģistrēties Ja pēkšņi sasāpās kāds jautājums, tad var droši nomest man PM. Tāad īsumā plāns ir tāds. šī gada 24.augustā, WTC (World Trade Centre, tas ir tas, kur notika šī gada AnimeFests) notiks CosplayCon, pirmais in pagaidām vienīgais Baltijā. Šoreiz būs daidz vairāk iespēju izpausties uz skatuves, kam būs veltīta gandīz pus diena. Balvu fonds ir paplašināts, nominācijas pavairotas. Cona noslēgumā iespējams ka parādīs kādu animi uz lielā ekrāna un ir gaidāms koncerts, no lielaikajai daļai labi pazīstamajām TD aka Tokyo Dolls aka something more.. ( sorry meitenes, es tiešām neatceros kā jūs tagad saucaties. ).. Vienīgais m;inuss - dienas biļete uz pasākumu būs 3 Ls. Taču, tautieši, ja jūs sāksiet krāt jau tagad, tad tam nevajadzētu būt pat pamanāman jūsu mēneša budžetā. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Žēl, ka ETM nebija - viņam toč patiktu D0rfa cosplays - tik ļoti atgādināja viņa veco čaru ar niku ZATH
![]() Majestic Sets ownzorz ![]() Katrā ziņā cosplays bija līmenī bij uz ko paskatīties un pamielot acis. Vairāk un vairāk ir labu kostīmu. P.s. naudiņa jāvāc bija, jo tik tiešām nebija sponsoru, vietas īre ir jāmaksā par aparatūru ir jāmaksā - prezentiņi arī maksā naudiņu, kā arī dzievai cilvēki vēlās šitā noņemties par pliku velti. Jāsaka paldies, ka mūsu rangi ir paplašinājušies, jo 4 fests bija mīnusā, organizatori beigās no savas kabatas maksāja. Pateicoties 5-tā festa apmeklētībai kustība atkal atjaunojās. P.s. Ja nevēlaties maksāt naudiņu ta ir jāpiesaista sponsori - ticiet man tas nav viegls darbs, jo mērķauditorija ir "dīvaina" (giggle) un apmeklētāju skaits ir salīdiznoši maziņš ![]() Nākam sestdien klubā pulse būs jPop jRock party (pa dienu) no 13:00 - 21:00 vairāk info rus valodā CLICK HERE EDIT: Linku ir pietiekami daudz kā arī bildes vēl tiks adotas un adotas tapēc rekur ir links uz anime.lv topiku kur bāž iekšā linkus uz cosplay con bildēm COSPLAY CON '08 BIL'des This post has been edited by Spectre: Aug 25 2008, 10:45 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:30 |