![]() |
![]() |
Moonlight |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 5-October 04 ![]() |
Zemākminētais nav domāts kā reklāma (esmu izdevēja algots darbinieks), bet uzziņām interesentiem.
Tagad arī Latviešu valodā ir pieejams Manga stilistikā veidots komikss no DISNEY. Sīkāka informācija ir pieejama: www.egmont.lv un http://www.egmont.lv/lat/special/witch/story/ Žurnāls ir orientēts uz meitenēm - 11 - 14 gadi, bez komiksa ir arī "Editorial" daļa, kas ir veidota standarta (visiem pierastā) stilistikā. Labprāt pastāstīšu ko vēl, ja kādam būs interese. Mairis aka Moonlight |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Roze @ Oct 5 2004, 12:30) Kādiem zēniem tad būs orientēta yaoi manga? ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 5 2004, 16:38) Man-man.. es sevi sākšu uzskatīt par tīrasinīgu zēnu, ja tikai Latvijā parādīsies yaoi vai shounen ai. Un starp citu, runājot par tēmu pircēji, es domēju ka atradīsies visai ne maz tādu. Pie tam, tagad Latvijā anime popularitāte strauji aug, un es domāju mangām būs piekrišana arī mazās auditorijas starpā. Un vēl, man ir piedāvājusm, kā būtu, ja Latvijā vienkārši varētu pasūtīt mangas no citam valstīm, žurnālus taču var. Dodiet mums iespēju pašiem izvēlēties ko mēs gribam lasīt. Manuprāt, tas nesanāks nemaz tik ļoti dārgāk par parasto cenu, ja mangas piemēram tiks ievestas no tuvākām Eiropas valstīm. -------------------- ![]() |
Moonlight |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 5 2004, 21:43) Un vēl, man ir piedāvājusm, kā būtu, ja Latvijā vienkārši varētu pasūtīt mangas no citam valstīm, žurnālus taču var. Dodiet mums iespēju pašiem izvēlēties ko mēs gribam lasīt. Manuprāt, tas nesanāks nemaz tik ļoti dārgāk par parasto cenu, ja mangas piemēram tiks ievestas no tuvākām Eiropas valstīm. Ar ārezemju žurnāli ievešanu mēs paši nenodarbojamies - to dara PresesServiss (www.presesserviss.lv), sāciet bombardēt viņus. Varbūt saņemsies. P.S. Pats domāju, ka ne LV žurnāli piedāvājums VĪRIEŠIEM vispār ir zem katras kritikas. Sievietes vēl var palasīt piem.: Red vai NewWomen, man paliek vien ekstra dārgā ARENA, kas arī īsti neatspoguļo manu interešu loku. Tā lūk ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:54 |