![]() |
![]() |
Henata |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 20-December 07 ![]() |
Vēlos oganizēt "Inčukalnu" . Bet ir vajadzīga palidzība ....
Vēršos ar šo piedavājumu , jo man apnika gaidīt kad kāds sāks kusteties ![]() This post has been edited by Henata: Oct 14 2008, 20:09 |
![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Varam izdarīt tā!
Lai vilks ir paēdis un kazaz dzīvas - rīkošu pasākumu janvārī pēc 10 datumiem! Negribu, lai Jums, mani draugi, te notiek Prātu un Pokemonu cīņas! Es labprāt atbraukšu uz Inčukalnu, lai ātrāk sastaptu tos sen neredzētos cilvēkus, kuri man ir ļoti īpaši! ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Varam izdarīt tā! Lai vilks ir paēdis un kazaz dzīvas - rīkošu pasākumu janvārī pēc 10 datumiem! Negribu, lai Jums, mani draugi, te notiek Prātu un Pokemonu cīņas! Es labprāt atbraukšu uz Inčukalnu, lai ātrāk sastaptu tos sen neredzētos cilvēkus, kuri man ir ļoti īpaši! ![]() Es atvainojos, bet šī ideja nav diezko spīdoša, ja ņem vērā, ka pasākumi tāpat nepārklājas un tie, kas vēlas var braukt uz abiem. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:52 |