![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Vienā teikumā: dabūjo to, pēc kā biju atnācis.
Bija kvalitatīvs dubs krievu valodā, ja kādam bija nepieciešams, kā jau tika solīts, varēja izmantot ausis live-dub latviski. Jāpiezīmē, ka operātors sākumā nedaudz stomstījās, bet ar laiku lasīšana rita raitāk un korektāk. Kaut gan, galu galā, es reto redzēju šo iespēju izmantojam. ![]() Kaut kas arī, šķiet, nebija kārtībā ar atklāšanas ceremonijas (kospleja?) organizatorisko pusi... ok, labi, tā nav mana darīšana. ![]() Par pašu animi, kuru pirms tam nebiju redzējis, varu teikt - burvīga prezenentācija, cg, akšn' un sci-fi storijs ar saviem trūkumiem. Manuprāt, labākais gabals, ko rādīt cilvēkam, kurš neko nav redzējsi no plašā animes repertuāra. Drop in some words, dude! |
![]() ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Woot, es nu beidzot esmu laimīgi mājās ^__^ Anywhoo, iespaidi visnotaļ pozitīvi, bija jautri visu dienu tusēties pa kino Rīga kā melnajai Chii, nepārtraukti uzmanot, vai kāds neuzkāps uz garajiem svārkiem, neizraisot neparedzētu striptīzu ^^ Šodien spontāni noskatījos tikai vienu mūviju - "Windaria", nebiju gluži stāvā sajūsmā, bet - respect for oldschool anime
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |