![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Vienā teikumā: dabūjo to, pēc kā biju atnācis.
Bija kvalitatīvs dubs krievu valodā, ja kādam bija nepieciešams, kā jau tika solīts, varēja izmantot ausis live-dub latviski. Jāpiezīmē, ka operātors sākumā nedaudz stomstījās, bet ar laiku lasīšana rita raitāk un korektāk. Kaut gan, galu galā, es reto redzēju šo iespēju izmantojam. ![]() Kaut kas arī, šķiet, nebija kārtībā ar atklāšanas ceremonijas (kospleja?) organizatorisko pusi... ok, labi, tā nav mana darīšana. ![]() Par pašu animi, kuru pirms tam nebiju redzējis, varu teikt - burvīga prezenentācija, cg, akšn' un sci-fi storijs ar saviem trūkumiem. Manuprāt, labākais gabals, ko rādīt cilvēkam, kurš neko nav redzējsi no plašā animes repertuāra. Drop in some words, dude! |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Šinobi-Sama skaņa tev bija slikta manuprāt tāpēc ka tu sēdēji paarāk zemu, mani iespaidi no ku es biju 1 no tiem maniakālajiem otaku, kas vakar bija uz visiem seansiem iespaidi uhh grūti vispā aprakstīt bija ar tī ka ne viss patika protams bet nu redzēt bija vērts.
Baiga vilšanās bija tā ka kite es izrādījās kau kad jau biju noskatījies un pa to aizmirsis ![]() Visu cieņu festyivaala organizatoriem nav viss perfekti varētu kau kas būt arī labāk bet nu man patika un kau kas notierk līdz ar to cerams nākotnē būs vēl labāk. Bildes būs šovakar ka aizbraukšu mājās kau ko šodien moš vēl varētu sabildēt. P.S žēl ka aizmirsu nobildēt zālē to hentai kas bija atnākuši kite skatīties ![]() Ja tā dziļāk analizē varbūt dažas filmiņas es nebūtu licis festivāla programā un licis to vietā citas bet tur varbūt ir problemas ar filmu iegādi vai utt. Ja kāds vēl no foruma šodien nāks droši var nākt klāt lielam onkulim ādas jakā kam uz kakla uzkarināts macinš ar fotoporātu. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:05 |