![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Vienā teikumā: dabūjo to, pēc kā biju atnācis.
Bija kvalitatīvs dubs krievu valodā, ja kādam bija nepieciešams, kā jau tika solīts, varēja izmantot ausis live-dub latviski. Jāpiezīmē, ka operātors sākumā nedaudz stomstījās, bet ar laiku lasīšana rita raitāk un korektāk. Kaut gan, galu galā, es reto redzēju šo iespēju izmantojam. ![]() Kaut kas arī, šķiet, nebija kārtībā ar atklāšanas ceremonijas (kospleja?) organizatorisko pusi... ok, labi, tā nav mana darīšana. ![]() Par pašu animi, kuru pirms tam nebiju redzējis, varu teikt - burvīga prezenentācija, cg, akšn' un sci-fi storijs ar saviem trūkumiem. Manuprāt, labākais gabals, ko rādīt cilvēkam, kurš neko nav redzējsi no plašā animes repertuāra. Drop in some words, dude! |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Uh nu shodien esu ne mazaak apmierinaats kaa vakar
![]() Vieniigi gribeeju pajautaat,m vai kaadam nav Mezzo Forte, jo kaa jau vakar uz 1 animi netieku, jo nava transporta kaa aizkuulties maajaas. Un mosh arii Blue submarine arii kadam ir, jo riit man itkaa arii maajas japadara kautkas un jaapamaacaas 1x nedeelaa ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu man Blue Submarine uz pc staav. Hmzz, diivaini ka torrents pazudis, nesen veel tik ieka4aaju
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |