![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir Un kādi tad būtu tie uzskati par kuru izpaušanu Tu baidies?![]() Cik es zinu, pēc vajadzības parasti nosūta uz psihiatra konsultāciju. Psihiatriskajā slimnīcā pārsvarā ņem tikai tādus, kas jau sāk kaitēt/apdraudēt apkārtējiem un uz policiju tos, kuru uzskatu propogandēšana/realizācija/utt kaitē/apdraud jau likumu pārkāpšanas līmenī. This post has been edited by Ginta: Dec 3 2008, 03:02 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Psihiatriskajā slimnīcā pārsvarā ņem tikai tādus, kas jau sāk kaitēt/apdraudēt apkārtējiem un uz policiju tos, kuru uzskatu propogandēšana/realizācija/utt kaitē/apdraud jau likumu pārkāpšanas līmenī. Nu bet pieņemsim, ka esmu nacists(īstenībā neesmu ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Nu bet pieņemsim, ka esmu nacists(īstenībā neesmu Domājams, ka kamēr Tu neradi viņiem fiziskus miesas bojājumus/morālus kaitājumus, kas Latvijā sodāmi/nenogalini kādu/neaicini nevienu uz masu iznīcināšanu/vai kā tā, tad Tev nebūtu jāsatraucas.![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 17:15 |