![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir Un kādi tad būtu tie uzskati par kuru izpaušanu Tu baidies?![]() Cik es zinu, pēc vajadzības parasti nosūta uz psihiatra konsultāciju. Psihiatriskajā slimnīcā pārsvarā ņem tikai tādus, kas jau sāk kaitēt/apdraudēt apkārtējiem un uz policiju tos, kuru uzskatu propogandēšana/realizācija/utt kaitē/apdraud jau likumu pārkāpšanas līmenī. This post has been edited by Ginta: Dec 3 2008, 03:02 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Psihiatriskajā slimnīcā pārsvarā ņem tikai tādus, kas jau sāk kaitēt/apdraudēt apkārtējiem un uz policiju tos, kuru uzskatu propogandēšana/realizācija/utt kaitē/apdraud jau likumu pārkāpšanas līmenī. Nu bet pieņemsim, ka esmu nacists(īstenībā neesmu ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Psihiatriskajā slimnīcā pārsvarā ņem tikai tādus, kas jau sāk kaitēt/apdraudēt apkārtējiem un uz policiju tos, kuru uzskatu propogandēšana/realizācija/utt kaitē/apdraud jau likumu pārkāpšanas līmenī. Nu bet pieņemsim, ka esmu nacists(īstenībā neesmu ![]() mans domāt ka pat ja tu pasaki viņam ka esi kādu nogalinājis viņš nedrīkst izpaust šo infu (tas protams ja viņš nepārkāpj savas tiesības) Es noteikt ar viņu slēgtu līgumu kur norādīts ka mana izpaustā infa ir tikai starp mums un nevar būt izpausta. par maniem uzskatiem? lol pat ja viņš nodos kādam nu i kas ? Viņi tev neko nevar izdarīt. + zinot mūsu policiju viņi nemas uz tevi neskatīsies, jo pierādijumu ta nav. (ja nu vienīgi psihalogs nav visu ierakstijis. Un pat tajā gadijumā) This post has been edited by IronSoul: Dec 3 2008, 09:12 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 17:16 |