![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vispār psihologi un vispār ārsti nemaz tik vienkārši slimības vēsturi un tml lietas nedrīkst nodot citiem. Ja tu stāstīsi psihologam vai psihoterapeitam par to, ka esi baigais nacists, ir gandrīz droši ka šī infa nekur citur nenokļūs. Jo, padomā pats, starp psihologu un pacientu savstarpējā uzticēšanās nozīmē daudz vairāk nekā starp tevi un kādu citu ārstu.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vispār psihologi un vispār ārsti nemaz tik vienkārši slimības vēsturi un tml lietas nedrīkst nodot citiem. Ja tu stāstīsi psihologam vai psihoterapeitam par to, ka esi baigais nacists, ir gandrīz droši ka šī infa nekur citur nenokļūs. Jo, padomā pats, starp psihologu un pacientu savstarpējā uzticēšanās nozīmē daudz vairāk nekā starp tevi un kādu citu ārstu. Tikai ne Latvijā. Manuprāt, Hipokrāta zvērestam un arī indivīda dotajam vārdam (solījumam) te nav nekādas vērtības. Pacienta- ārsta attiecības ir kaut kas tīts rozā sapņu mākonītī. Tiesa, es nezinu, kā ir ar psihologiem. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 17:29 |