![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir Un kādi tad būtu tie uzskati par kuru izpaušanu Tu baidies?![]() Cik es zinu, pēc vajadzības parasti nosūta uz psihiatra konsultāciju. Psihiatriskajā slimnīcā pārsvarā ņem tikai tādus, kas jau sāk kaitēt/apdraudēt apkārtējiem un uz policiju tos, kuru uzskatu propogandēšana/realizācija/utt kaitē/apdraud jau likumu pārkāpšanas līmenī. This post has been edited by Ginta: Dec 3 2008, 03:02 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir Un kādi tad būtu tie uzskati par kuru izpaušanu Tu baidies?![]() Cik es zinu, pēc vajadzības parasti nosūta uz psihiatra konsultāciju. Psihiatriskajā slimnīcā pārsvarā ņem tikai tādus, kas jau sāk kaitēt/apdraudēt apkārtējiem un uz policiju tos, kuru uzskatu propogandēšana/realizācija/utt kaitē/apdraud jau likumu pārkāpšanas līmenī. aizmirsi, ka uz psiheni sūta arī tos, kas sāk kaitēt ne tikai apkārtējiem, bet arī sev, piemēram, visādus pašnāvniekus. protams, ja Tu stāsti savam psihologam, ka Tu taisies vai nu taisīt pašnāvību uz sienas ar savām asinīm uzrakstot kko no sērijas "I hate jews" vai mesties viņu bariņā apkrāvies ar spridzekļiem, lai ar līdzīgu saukli viņus nonestu... btw, kāds man var paskaidrot, kāpēc tieši jūdi krituši nežēlastībā? edit: btw, šaubos vai psihenē liek gluži par uzskatiem, bet gan par reāliem traucējumiem. This post has been edited by Tenma: Dec 3 2008, 13:43 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 17:08 |