![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Labi, aizmirsu pieminēt, arī tos, kas kaitē arī sev, bet vienā lietā kļūdies - pašnāvniekus, kā liekas, arī vairs visus neņem. Izskata situāciju un piem., tie, kas to darījuši, lai pievērstu sev uzmanību neko vairāk kā psihologa konsultāciju un/vai terapijas kursu (ar/bez ģimenes/draugu/kolēģu/whatever the cause dalību) nedabūs. edit: Un to, ka tikai par uzskatiem nekur nenosūta jau teicu. Tavā citātā ir minēts 'tos, kuru uzskatu propagandēšana kaitē/apdraud jau likumu pārkāpšanas līmenī.' <- mājiens par "naida kurināšanu". Quite accurate - ja tavi sludinājumi beidzās ar pussaprotamiem kliedziniem krogā draugu lokā, vai arī pie psihiatra (par nacizma uzvaru pār visu apkārtējo), tad tev nekas nebūs, ja sāksi vervēt cilvēkus "shady" organizācijā un publiski manifestot - nu te tev kriminālkodekss uzreiz nāks pretī un katalaška ar "atuoritatīvām" personām garantēta ![]() Ja pierādīsi savu psiholoģisko noslieci uz nacizmu - nu ta labāk sēdēt katalaškā, zāles cik esmu dzirdējis tiem cilvēkiem izsniedz pēc zirgu mērījumiem ne pēc cilvēku. Normāls cilvēks saies dēlī pēc pus gada terapijas. So if you still think you are crazy and need help - feel free to waist your life. Ja gribi būt populārs labāk uztaisi rokgrupu ar nosaukumu es mīlu donu ![]() Nošausi 2 kaķjus ar 1 metienu - es uzskatīšu ka ar tavu psihi točna nav viss kārtībā un visnotaļ esi liekams psihenē, same time dzīvosi brīvībā un būsi populārs ![]() This post has been edited by Spectre: Dec 3 2008, 15:09 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Lol jūs gan iejutāties manā nacista lomā. Kā jau es sākumā teicu man ar nacismu vispār nekāda sakara nav. Es vienkārši domāju, ka es pierādīšu argumentēti ka dzīve ir daudz sliktāka pa internetu vai tas trakais mani pa atriebību nenodos psihenei vai kaut kā tā(nu teiksim par to ka es savu internetu statusu vērtēju taka jūs vērtējat savu dzīves statusu, bet par dzīvi nedodu pat /spit
![]() This post has been edited by Sephy: Dec 3 2008, 19:04 -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Lol jūs gan iejutāties manā nacista lomā. Kā jau es sākumā teicu man ar nacismu vispār nekāda sakara nav. Es vienkārši domāju, ka es pierādīšu argumentēti ka dzīve ir daudz sliktāka pa internetu vai tas trakais mani pa atriebību nenodos psihenei vai kaut kā tā(nu teiksim par to ka es savu internetu statusu vērtēju taka jūs vērtējat savu dzīves statusu, bet par dzīvi nedodu pat /spit ![]() Es domāju, ka tevi noteikti ieliks cietumā. EDIT: 21 gads. AHAHHAHAAAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAAAAA! Tev nav problēmas ar vārdu izrunu? Mēlīte nav par lielu? Vai, piemēram, vairogdziedzeris? Kā sertificēts psihologs atļaušos secināt, ka Jums ir novērojamas nopietnas sociālas atpalicības, kas, iespējams, sakņojas bērnības traumās. Vai Jūs skolā necietāt no vienaudžu vardarbības, kuru izraisīja Jūsu īpatnējās darbības, piemēram, deguna izdalījumu klusa ievadīšana mutē nodarbību laikā, vai bikšu uzstīvēšana līdz padusēm? Ka sertificēts ierindas smedelis, no visas savas milzīgās sirsniņas ceru, ka nenodosi savu jautro genomu nākošajām paaudzēm - pieturies ne tikai pie interneta dzīves, bet arī pie interneta mīlas. This post has been edited by CirvjaKaac: Dec 4 2008, 00:53 -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Sephy |
![]()
|
Ka sertificēts ierindas smedelis, no visas savas milzīgās sirsniņas ceru, ka nenodosi savu jautro genomu nākošajām paaudzēm - pieturies ne tikai pie interneta dzīves, bet arī pie interneta mīlas. Kk. Novēlu arī tev nepavairot austrumeiropiešu skaitu ![]() ![]() This post has been edited by Sephy: Dec 4 2008, 02:09 -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 17:26 |