![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ir vai nav internets labāks par rl, tev gaisu jāelpo un pārtika jāgremo. Es varu argumentēti pierādīt, ka glāze šņabja ir labāka par dzīvi, vai žāvāšanās, vai braukšana ar ikarusu. Neviens no iepriekšminētajiem neprasa man rutīniski veltīt 50% laika sava ķermeņa uzturēšanai. Tavs salīdzinājums ir tikpat debīls kā: monitora displejs ir labāks par monitoru. Re, ku' argumenti: viņā vismaz ir kaut kas redzams, bet monitors ir klucis, kas aizņem vietu uz mana galda.
Internets bez rl nav iespējams un no tās nav atdalāms. Mega debates beigas. Eat bricks and die! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Es jau nesaku ka es cenšos tikt no dzīves vispār vaļā. Šis tas kas tur jāsasniedz pat man tur ir. Es gan neteikšu publiski kas jo te būs pārāk liels fleima līmenis. Mana doma ir ka internets vienkārši ir svarīgāks pa dzīvi.
Pieņemsim es saku ka man tas attēls monitorā ir daudz svarīgāks par to vai monitors kā kaste nerūks vai nesmuki izskatīsies. Galvenais lai attēls ir ok ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 17:20 |