![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Man tāds jautājums. Vai licenzēts psihologs var nodot mani policijai vai psihenei par maniem uzskatiem? Citur kur prasīju neviens 100% nezināja kā ir
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man liekas, ka Sephys smagi neizprot sava stāvokļa nopietnību.
![]() Lai gan Sephiys tik ļoti cenšas noliegt RL, tieši tā ir tā vieta, kur Sephiyam jābūt. Kādā barčikā - starp sportiska stila jauniešiem, jābauda dzīvi, jādzer daudz un dikti, jādara trakulības, jo tieši šie jaunieši sapratīs. Sephys: Stulbie Ņigas atvilkās uz mūsu barčiku, Bļe! Pārējie: Jā, Bļe. Sephys: sitam vinjus! Pārējie: YES! MY LORD! ![]() Un tā problēma tiks atrisināta, nevajadzēs ne psihologus, ne kādus citus, Sephijs dabūs normālu bābieti, normālu BMW, normāli iekārtosies Purvchikā, palīdzēs austrumeiropiešiem savairoties. Būs kādi divi trīs mazie Sephiji. Un sephiys buus atradis savu vietu dzīvē. :3 -------------------- |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Ir tāda sena gudra mācība: Ja tevi bariņā nepieņem - tad tas vienkārši nav īstais bariņš. ![]() ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No botiem(bez viedokļa radījumiem) man īstas jēgas nav, jo ar viņiem būtu garlaicīgi, tā kā šie drošvien nespētu izdomāt neko orģinālu ![]() ta sanāk ka tu pats bots ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 17:18 |