![]() |
![]() |
Seryosin |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 12-December 08 From: Latvia ![]() |
.................................
This post has been edited by Seryosin: Dec 12 2008, 20:35 |
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Varētu papildināt, pārzīmēts ar zīmuli no fotogrāfijas un fotošopā atregulēts kontrasts un padzēsta šmuce vismaz vienā darbā to4. Dotu 6+ , bet ne vairāk!
This post has been edited by exile: Dec 12 2008, 20:43 -------------------- No name superhero
|
Seryosin |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 12-December 08 From: Latvia ![]() |
Varētu papildināt, pārzīmēts ar zīmuli no fotogrāfijas un fotšopā atregulēts kontrasts un padzēsta šmuce vismaz vienā darbā to4. Dotu 7+ ,but no respect! Jā to sauc par popartu, kad zīmē ,skatoties uz bildi, portretu! Pirms posto bezjēdzīgus un pokemoniskus postus 1. iemācies rakstīt - Fotošops 2. painteresējies par mākslas stiliem. 3. man pilnīgi pie kājas ko tu tur centies uzrakstīt šajā postā...tas ka kāds man netic - epic ![]() ![]() ![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Jā to sauc par popartu, kad zīmē ,skatoties uz bildi, portretu! Pirms posto bezjēdzīgus un pokemoniskus postus 1. iemācies rakstīt - Fotošops 2. painteresējies par mākslas stiliem. 3. man pilnīgi pie kājas ko tu tur centies uzrakstīt šajā postā...tas ka kāds man netic - epic ![]() ![]() ![]() ![]() mm, izskatās, ka kādu līdz sirds dziļumiem ir aizskāris mans koments, bet par pareizrakstību piedodiet Jūsu augstība, jo neskatījos ekrānā kad rakstīju. Bet par mākslu diez vai tu zini vairāk par mani... neuztraucies vari droši likt savas bildes vairs nekomentēsu. This post has been edited by exile: Dec 12 2008, 20:44 -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:16 |