![]() |
![]() |
UTKINS |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu kā tad pagaja visu gaidītais un neparsparspejamas super duper paskums Inchukalna?
idejas, komentāri, viedokļi |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Varētu ļoti rupji lamāties. Bet nav vēlmes.
Pasākums bija visā visumā ļoti patīkams. Žēl, ka nenotika zīmēšanas konkurs, kuram ļoti gatavojos. Patika cilvēki. ļoti garšīgi Lastguru jauktie kokteiļi. Patīkama pasēdēšana ar meitenēm augšā istabiņā. ļoti patika (Par nožēlu vienīgais, kas no viņiem patika) Paklausīties ALK sarunās. Patiešām patīkami. Patika satikt Exile un Dero. Kā arī Isu. UN protams visus pārējos. Hmmmm...Par nepozitīvo. ALK jau nu nav tas, kam vajadzētu sūdzēties par garlaicību. Ieteiktu jums to šņabi uz kuru saderējāt atdot Sipim, kurš vienīgais nav tāds kretīns kā jūs. Un ieteikums, ja vēl reiz, kas tāds ienāk prātā: Uz GM es ātrāk uzķertos. + Tas čalis nebija manā gaumē. Varbūt, ka kāds ir atradis sudraba krāsas ar sarkanu Nokiju atveramo. Ja jā tad lūdzu sazināties ar mani. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 15:04 |