![]() |
![]() |
UTKINS |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu kā tad pagaja visu gaidītais un neparsparspejamas super duper paskums Inchukalna?
idejas, komentāri, viedokļi |
![]() ![]() |
nua |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
- mazgadigie kas neaptver ko dara. biskit shkebinaja alk attieksme kas bija pirti. jo ieejot tur var sagaidit skatu/tekstu ka rodas sajuta "wtf, go away sucker" ^^
-tas ka paris kjeemi staiga uz priekshu-atpakalj un nemak durvis aiz sevis aizvert, piu viniem vinas iebazt -.- -ka lielas orgo-orgo aka SUDs tik atri atsledzas ![]() +bija daudz cilveku, ieprieksh nebija tik daudz jo IK jau bija nedaudz piegriezies ^^ +daudzi SEN neredzeti cilveki +tas ka atkal sadevu pa pakalju tekena kadam, vineja mani tikai Siph, kam joprojam esmu parada Alu ^^ ! ![]() +nu ja vel paris personigi plusi ![]() PS lugums, fotografetajiem, vai var parmest visas IK bildes uz meilu ? ksyn@inbox.lv ![]() -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
+tas ka atkal sadevu pa pakalju tekena kadam, vineja mani tikai Siph, kam joprojam esmu parada Alu ^^ ! ![]() Oh yeah? Atcieries savu pirmu ciņu pret mani: 1) King - I win 2) Devil Jin - I win Vai tas neskaitas? ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:59 |