![]() |
![]() |
UTKINS |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu kā tad pagaja visu gaidītais un neparsparspejamas super duper paskums Inchukalna?
idejas, komentāri, viedokļi |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
komentaari iisteniibaa maz atspogullo to kas tur vispaar notika XD
pirmkaart ssis bija visapmekleetaakais inccukalns ~70 cilveeki iespeejams ka veel vairaak ssis bija inccukalns kurss bija visliidziigaakais iistam draugu tusinnam (nu no mna viedoklla skatoties XD ) jo dzera absoluuti visaas istabinnaas bez iznneemumiem - taa nekad veel nebija bijis tikai passaa saakumaa bija gruuti jo bija nenormaali daudz cilveeku ari ineredzeetu un bija gruuti saprast ko iesaakt ko dariit bet peectam vsi sadaliijaas pa sitabinnaam un tie ka sveeleejaas paarvietojaas no vienas uz naakamo un kaut arii attiemse katraa istabinnaa lloti atsskkiraas es teiktu ka pat ALK pirtii bija visnotall draudziigi (kaut arii savaa iipassajaa veidaa) un man sskkiet ka arii vinniem tiiri labi patika he he nezinu gan kuram vareeja trauceet mazgadiigie alkahola pateereetaaji jo vinni bija visnotall nekaitinossi un galiigi nebija priekssplaanaa saliidzinot ar vinnu lielajiem braalliem - taa kaa nekas savaariits netika tad uzskatu ka ssoreiz jau nu braukssana augumaa buutu nevietaa gadiijaas neliela sakkerssanaas no riita bet tas bija vairaak stuulbu skaritiibu rezuultaataa un nebija taa domaats taa kaa viss vairaak via mazaak kaartiibaa ceru ka mees vietu atstaajaam pietiekami satiiriitu vismaz es centos ![]() lloti labs inccukalns manaa skatiijumaa ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 10:17 |