![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Vienā teikumā: dabūjo to, pēc kā biju atnācis.
Bija kvalitatīvs dubs krievu valodā, ja kādam bija nepieciešams, kā jau tika solīts, varēja izmantot ausis live-dub latviski. Jāpiezīmē, ka operātors sākumā nedaudz stomstījās, bet ar laiku lasīšana rita raitāk un korektāk. Kaut gan, galu galā, es reto redzēju šo iespēju izmantojam. ![]() Kaut kas arī, šķiet, nebija kārtībā ar atklāšanas ceremonijas (kospleja?) organizatorisko pusi... ok, labi, tā nav mana darīšana. ![]() Par pašu animi, kuru pirms tam nebiju redzējis, varu teikt - burvīga prezenentācija, cg, akšn' un sci-fi storijs ar saviem trūkumiem. Manuprāt, labākais gabals, ko rādīt cilvēkam, kurš neko nav redzējsi no plašā animes repertuāra. Drop in some words, dude! |
![]() ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Zenofex!
Aaaaaa... Izskatas ka aizbraucu majas ljooti paragri ![]() Bildes ir forshas un galvenais daudz ![]() P.S. Vai uz vienas nebija Avenals??? ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu man baiigi patika tas fests.5 un 6-dien biju atnaacis vienkaarshi patusot, 7dien panjeemu bileti uz Blue Submarine. Kopumaa gariigais baaigi uzlabojaas. Sodien tikai taas grupas The Movies uzstaashanaas grieza ausiis. Vai nu neesmu pieradis pie taadaam skanaam vai kas, bet ausis pliisa pushu un muzons iisti nav manaa gaumee. Anime patikaas, iipashi uz lielaa ekraana. Latvieshu tulkojumu atmetu pirmajaas 5min un paargaaju uz subiem.No malas iepeetiiju lielu dalju otakistu.lv
![]() Viva La Anime |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |