![]() |
![]() |
UTKINS |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu kā tad pagaja visu gaidītais un neparsparspejamas super duper paskums Inchukalna?
idejas, komentāri, viedokļi |
![]() ![]() |
nua |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
- mazgadigie kas neaptver ko dara. biskit shkebinaja alk attieksme kas bija pirti. jo ieejot tur var sagaidit skatu/tekstu ka rodas sajuta "wtf, go away sucker" ^^
-tas ka paris kjeemi staiga uz priekshu-atpakalj un nemak durvis aiz sevis aizvert, piu viniem vinas iebazt -.- -ka lielas orgo-orgo aka SUDs tik atri atsledzas ![]() +bija daudz cilveku, ieprieksh nebija tik daudz jo IK jau bija nedaudz piegriezies ^^ +daudzi SEN neredzeti cilveki +tas ka atkal sadevu pa pakalju tekena kadam, vineja mani tikai Siph, kam joprojam esmu parada Alu ^^ ! ![]() +nu ja vel paris personigi plusi ![]() PS lugums, fotografetajiem, vai var parmest visas IK bildes uz meilu ? ksyn@inbox.lv ![]() -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
+tas ka atkal sadevu pa pakalju tekena kadam, vineja mani tikai Siph, kam joprojam esmu parada Alu ^^ ! ![]() Oh yeah? Atcieries savu pirmu ciņu pret mani: 1) King - I win 2) Devil Jin - I win Vai tas neskaitas? ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
+tas ka atkal sadevu pa pakalju tekena kadam, vineja mani tikai Siph, kam joprojam esmu parada Alu ^^ ! ![]() Oh yeah? Atcieries savu pirmu ciņu pret mani: 1) King - I win 2) Devil Jin - I win Vai tas neskaitas? ![]() ![]() ak ja pareiz, sry Iori, pa tevi aizmirsu o.O laikam absints+alus manu atminu taja bridi izdzesa <.< This post has been edited by nua: Dec 15 2008, 00:58 -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
laikam absints+alus manu atminu taja bridi izdzesa <.< Jaa.. arii mana maasa paruupeejaas par to, lai man buutu taada kombinaacija. Bet normaali. Sephy, tu neesi redzeejis tieshaam DZEERUSHU Fuschi. Es pataupiiju tev smadzenju shuunas. XD This post has been edited by FuschichO: Dec 15 2008, 13:28 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |