![]() |
![]() |
UTKINS |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu kā tad pagaja visu gaidītais un neparsparspejamas super duper paskums Inchukalna?
idejas, komentāri, viedokļi |
![]() ![]() |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Damn!
Būs Nua pie tevīm kkā jānogādā. xD -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Damn! Būs Nua pie tevīm kkā jānogādā. xD Nēēēē *Palēninājumā* Par bildēm...ak šausmas cik es nefotogēniska varu būt XD Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! ![]() ... Tef ir tafējais abolu ēdājs? ![]() a? -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Unn...labi, ka mani neatrada ābolu ēdājs! ![]() ... Tef ir tafējais abolu ēdājs? ![]() a? ai lab nekas.. Tef signaturā ir "ēd manu ābolu" tad tu nopostē ka labi ka tefi neatrada tavu ābolu ēdājs, respektīvi tas ābolu ēdājs ir persona, xD tikai... kura? oki, beigšu spamot forumu ^^;; -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:04 |