![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Vienā teikumā: dabūjo to, pēc kā biju atnācis.
Bija kvalitatīvs dubs krievu valodā, ja kādam bija nepieciešams, kā jau tika solīts, varēja izmantot ausis live-dub latviski. Jāpiezīmē, ka operātors sākumā nedaudz stomstījās, bet ar laiku lasīšana rita raitāk un korektāk. Kaut gan, galu galā, es reto redzēju šo iespēju izmantojam. ![]() Kaut kas arī, šķiet, nebija kārtībā ar atklāšanas ceremonijas (kospleja?) organizatorisko pusi... ok, labi, tā nav mana darīšana. ![]() Par pašu animi, kuru pirms tam nebiju redzējis, varu teikt - burvīga prezenentācija, cg, akšn' un sci-fi storijs ar saviem trūkumiem. Manuprāt, labākais gabals, ko rādīt cilvēkam, kurš neko nav redzējsi no plašā animes repertuāra. Drop in some words, dude! |
![]() ![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
jā, nu ļoti jau labs pasākums !
biju piektdien uz 'Spriggan' - diezko man viņš nepatika, tāds stipri garlaicīgs action... nekas vairāk... tad sestdien uz 'My beautiful girl, Mary' - skaista un patīkama anime, krievu dubi gan varēja noriebties, bet neko nepadarīs... svētdiena bija tā labākā diena, aizgāju gan mazliet par agru ( muļķīgā pulksteņa pārgriešana <_< ) dabuju padziedāt ( ceru ka neviens pazīstams mani neredzēja ) -_-;; kā izskatijās ta dažām meitenēm tā dziesma ļoti iepatikās jo visu vakaru apkārt bļaustijās heh... noklausījos to grupu ( 'The Movies' ? ) - nav gluži tas kas man patīk, bet bija interesanti... diezgan pat... tikai nevarēja labi sadzirdēt ko viņa tur dzied... tālāk 'Blue submarine #6' - kvalitāte tāda pavāja ( VCR vai ? O_o ) un latviešu runātājs ar ne īpaši... bet tas nekas, anime sakarīga... pirms 'Spirited away' tas pasākums ar bija interesants... kas tas īsti bija paredzēts nesapratu, bet meitene oranžajā tērpā skaisti tajā trubā pūta ^_^ un ta beigās uz 'Spirited away' - ļoti laba anime, ļoti laba kvalitāte, latviešu subi - vienkārši perfekti ! manuprāt labākais kas vispār bija... ā es varētu nosaukt tos zīmējuma konkursa uzvarētājus... bet neatceros nickus... laikam otrajā vietā bija Wormboy, pirmajā un trešajā kaut kādas meitenes... ja kāds nosauktu nickus ta varbūt pateiktu, bat gan jau kāds ar labāku atmiņu zinās -_- <EDIT> hmm... a par labāko kostīmu nedeva balvas ? kādēļ ? manuprāt ne mazāk pelnītas kā par zīmējumiem būtu...</EDIT> nu ko... atsaucība izskatās ka bija ( gandrīz vai pilnas zāles vienmēr ) gaidam nākošo animefestu ! This post has been edited by CryRat: Nov 1 2004, 03:33 -------------------- my megabusters :X
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:16 |