![]() |
![]() |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
ko juus sakaat??
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pirmās ēna liek izskatīties, ka viņai ir bārda. Kāpēc otrajai ir uz vēdera ir vīle/šuve?
...gribu tik zināt, kas ir tā lieta, nozīmēšana ??? ![]() Nozīmēšana būtu, ja es tagad teiktu: "Tas ir mans zīmējums, es to uzzīmēju." Profesionāls nozīmētājs, protams, var labi nopelnīt gleznu viltošanas industrijā, bet es negribu tur visus biedēt. No pārzīmēšanas, manuprāt, nozīmēšana atšķiras ar to, pēc kā tas arī izklausās. "No-zīmēt" ir skatīties uz zīmējumu un NO tā uzzīmēt savējo. "Pār-zīmēt" nozīmē zīmēt pa virsu, piemēram, uzlikt savu caurspīdīgo lapu virsū un pārvilkt līnijas. Nozīmētāji nevienam nepatīk tāpēc, ka viņi parasti to noklusē, un tiek slavēti par visu pēc kārtas, izņemot to, ko pelnījuši, bet kas nevienam neliekas vajadzīgs - prasmi precīzi vilkt līnijas un izcilu acumēru. This post has been edited by edg: Dec 31 2008, 00:20 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:19 |