![]() |
![]() |
Shinigamy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 10-January 09 ![]() |
Tātad es zīmēju jau labu laiku taču tikai tagad beidzot sāņēmos kautko publicēt...
Itkā nav slikts darbs ja ņem vērā to ka neēsmu gājusi mākslas skolā vai kādās citās zīmēšanas nodarbībās.. PS>Man tikko palika 16 un palūgšu pārāk skarbi nekritizēt,kā nekā tikai iesācēja... ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
![]() ![]() |
Mey4D |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 31 Joined: 13-April 08 From: Visums -> Galaktika -> Zeme -> Eirāzija -> Eiropa -> Latvija -> Rīga -> Purvs -> Māja -> Dzīvoklis -> Istaba -> Gulta ![]() |
Nu, labi, skarbi nekritizēšu.. bet saņemies!
Džeka lūpas tev ir izdevušās diezgan labi, bet viss nojūk ar to, ka šim ir pārāk taisna seja. Pie matiem tev ir ĻOTI jāpiestrādā, patrennējies ar nozīmēšanu + palieto kādu gidu kā zīmēt mangu. Tiešu tas pats attiecas uz rumpi, nu nav tas tik šaurs un nevar būt =) Kā arī, kakls cērtas acīs. Par apakšplānu es arī vērētu izteikties, bet, fine. Savukārt Stinky Finger zaķītis izdevies tāds diezgan забавный`s. Kopumā, trennējies, trennējies un vēl reiz trennējies, pretējā gadījumā labāk atmet kamēr nav par vēlu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:54 |