![]() |
![]() |
beta30 |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
...
This post has been edited by beta30: May 1 2009, 00:42 |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mani ļoti piesaistīja pēdējais ieliktais darbiņš, tāds skaists un emocionāls.
likās gan tāds patumš - nedaudz pagaišināju. ![]() Domāju, ka ja tu šo varētu izkrāsot tādos maigos pludenos toņos būtu superīgi smuks. :B Labprāt pati iemēģinātu roku šitā krāsošana, ja vien dosi atļauju. :3 Tā tik turēt! Darbi ļoti daudzsološi un glīti, turpni postot. Vienmēr būs tādi, kam patiks un tādi, kam nepatiks - bet nestreso. Viss ir baigi okei. -------------------- |
beta30 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
paldies,paldies...par komentāriem
![]() Tigra2: Atļauju to zīmējumu izkrāsot,bet būtu forši, ja parādītu rezultātu kā tad sanāca. Pati arī vēlāk izkrāsošu fotoshopa.Starpcitu-par tiem toņiem mēs esman vienisprātis!Pagaidām nav tablet-pena un negribas zīmēt ar pelīti-esmu to darījusi pārāk daudz(rokā krampji metas uhh) ![]() Un, vēlreiz, pateicos par uzmundrinošiem komentāriem I'LL DO MY B.E.S.T.! ARTS: PALDIES PAR KOMENTĀRU.Par matiem piedomāšu, kaut, varu teikt, ka tāds būtu man pašreizējais stils kā tos zīmēju.Bet,tā kā man patīk šī aizraušānās, mans zīmēšanas stils mainās un attīstās nepārtraukti. es mācīšos un mācīšos un mācīšos un vēlreiz mācīšos....un neņaudēšu-cerams ![]() P.S.Kas ir Nothinga stils? pinky: Piekrītu par to nepabeigtību. Man tas liek vēl vairāk aizdomāties par darbu, tā attēlota personāža būtību,rodas kaut kas jauns, uzplaiksnī jaunas idejas,bet, kas man liekas būdiski-atsāj nedaudz noslēpumainības sajūtu.Kā jau teicu, šīs ir skices, un, strap skici un darbu ,manuprāt, ir liela atšķiŗība. Gan jau ielikšu tos pabeigtos darbus, bet ne tagad(tad kad tablets būs-vai laiks.uhh). Pat laban es, tipa, lieku darbu skices, lai ar laiku redzētus savu progressu/regressu. Paldies par komentāriem. ![]() ![]() ![]() Un centīšos piekopt to rakstīšanas stilu-man tā neveiksmīgi iegājies. This post has been edited by beta30: Mar 4 2009, 14:00 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:47 |