![]() |
![]() |
beta30 |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
...
This post has been edited by beta30: May 1 2009, 00:42 |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Viņa liekas nedaudz izmainījusies, atvainojos ;_; Bet tā kā lainartu veidoju pēc netradicionālas metodes - ar zīmuļa pārnesi no izprintētas kopijas uz ūdenskrāsu papīra - tad izmaiņas nebija novēršamas, dažas detaļas bija nedaudz neskaidras, tāpēc varbūt kautkas izskatās ne tā, kā vajadzētu, bet ceru, ka ir daudz maz okei. Bet tas tā - improvizācija par tēmu. -------------------- |
beta30 |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
![]() OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIK SMUUKI!!! JŪTOS TIK PAGODINĀTA, KA KĀDAM PATĪK MANS ARTS, PLUSS, kĀDS VĒL GRIB KRĀSOT VAI VISPĀR ŅEMTIES AR MANU MĀKSLU,TAD,TAD,AIII,ESMU ŠAUSMĪGI LABĀ NOSKAŅOJUMĀ.ES ESMU S.T.A.R.A...A... TEV ĻOTI LABI SANĀCA SEJA.TIK JUTEKLISKA UN ,UN MAIGA TIK, TIK SAKISTA. ES ESMU LAIKAM PĀRĀK PĀRLAIMĪGI,TAS LAIKAM TĀDĒĻ, KA TAS IR PIRMAIS DARBS, KO UZTICU CITAI PERSONAI(UN ESMU SAJŪSMĀ).PALDIES-ESMU PĀRLAIMĪGA, KA TIK LABI SANĀCA. MALACIS-LIELS,LIELS MALACIS! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 16:04 |