![]() |
![]() |
beta30 |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
...
This post has been edited by beta30: May 1 2009, 00:42 |
![]() ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Pāris dienas atpakaļ es pamaniju šo topiku, palasiju un... sapratu, ka tik zemu cilvēk nevar krist. Nu sorry, kur var tā rakstīt man nošokeja tas pirmais posts, pilnīgs vāks, kaut kāda ņaudēšana, ja gribi lai tevi respektē, tad neraksti vairs tā, nekur.
Darbi ir labi un tik nesapratu pamatojumu ņaudēšanai. Nu ko lai saka te nav nekāds ūber krutais saits ar ūber krutajiem "māksliniekiem". Arts: man patīk, kā tu izsakies, ja vienīgi tu pats darīt visu, ko pats pateici citam cilvēkam tad arī tavi darbi būtu uz pusi labaki. -------------------- |
beta30 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
ALEXA DE ŠARLOTE:luudzu piedodieT par manu iepriekš ņaudeešanu.ManS pašvērtējums ir nokrities ļooti zemu,bet es labojos un cenšos laboties un progreseet.Vnk, mana ikdiena paiet nepaartrauktaa saskarsmee ar super-puper talantiigiem maaksliniekiem-tas laikam arii buutu tas iemesls.Piedodiet,Piedodiet,Piedodiet par njaudeešanu un PALDIES PAR LABAJAAM ATSAUKSMEEM-KOMENTAAARIEM.ES TO ĻOTI NOVEERTEEJU !
PJ..:paldies paldies paldies par labajiem vaardiem. Gan jau kaadu dienu sanaaks-es arri taa teicu,bet esmu nonaakusi jau šeit-ir tikai jaacenshas.Bija vien labs tutorials, kas maaca, kaa guut progresu maakslaa-ŅEM BALTU LPP,PILDSPALVU VAI ZIIMULI, UN ĶĒPAJIES,KJEEPAAJIES KJEEPAAJIES SAVU ATLIKUŠO DZIIVI-UN,TADAAAA,PROGRESS IR GARANTEETS! asamashii ritori banpaia: AHA,SOO ROMANTIK ahh ![]() This post has been edited by beta30: Mar 7 2009, 00:23 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:08 |