![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tātad, es meklēju atraktīvus, bumbu noķert spējīgus cilvēkus volejbola spēlēšanai Torņkalnā F. Brīvzemnieka 24. RSU sporta bāzē. Sestdienās no 18:00- 20:00. Maksa LS 1,7, ja savācamies 12 cilvēku
![]() ![]() This post has been edited by FuschichO: Feb 21 2009, 16:02 -------------------- |
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Telpās nav diezko forši..
Vasarā spēlējam pie arēnas Rīga, Skonto stadiona vai Ķeizarmežā, smiltīs ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Telpās nav diezko forši.. Vasarā spēlējam pie arēnas Rīga, Skonto stadiona vai Ķeizarmežā, smiltīs ![]() Es kā vidējais aritmētiskais volejbolists saku, ka šitādā laikā telpās pavisam noteikti ir forši. Tu, protams, vari uztaisīt vasaru, tad būs cita runa ![]() Bet vispār jau esmu izlepis bērns. Man patīk, kad var normāli saskatīt laukumu, tīkls nekarājas uz puņķiem, bumbu nepūš vējš un tā kā nav risks to sabojāt, tad var ņemt jauku, atsperīgu ādas bumbu, nevis beach-bumbu, uz grīdas forši slīd 'celīši' utt... +/- 7 gadu ieradums tas man ir kā nekā... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:58 |