![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kāpēc neviens nav uztaisījis tam topiku?
It's a perfect opportunity to start flaming a famous anime and you were going to miss it!!! Anywaaaay. Bildīte ![]() Apraksta man nav, basically tas ir rīmeiks, ko sola bāzēt uz mangas storiju. Which is awesome, btw. ![]() Sooooooooo... Pirmā epizode ir ārā. What do you think? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Roy Mustang balss ierunātājs kautkāds nepareizais. Neesmu vēl skatījies internetā, bet man šķiet pirmajā FMA bija cits. Tagad šito jauno skatoties vislaik liekas, ka kautkas ir nepareizs (viņš izklausās pēc Lockon Stratos no Gundam 00).
Es pie tam sāku skatīties to ar domu, ka tas ir turpinājums, nevis tas pats storijs, tik savādāk uztaisīts. Tad bija vislaik tāds - wtf, kas te notiek? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:52 |