![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kāpēc neviens nav uztaisījis tam topiku?
It's a perfect opportunity to start flaming a famous anime and you were going to miss it!!! Anywaaaay. Bildīte ![]() Apraksta man nav, basically tas ir rīmeiks, ko sola bāzēt uz mangas storiju. Which is awesome, btw. ![]() Sooooooooo... Pirmā epizode ir ārā. What do you think? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Pirmā sērija likās tīri Ok. Animācijai centos pārāk nepievērst uzmanību. Ja es pareizi atceros, tad pirmajā serialā arī nebija pārak laba animācija.
Man likās tas būs uzreiz turpinājums pēc sērijām, kuras bija pēc mangas pirmajā seriālā. Bet tomēr izskatās ka šis ir remake's no paša sākuma? Īsti neatceros ar ko sākās pirmais seriāls... Dažas sērijas vēl domāju noskatīties un tad jau redzēs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:50 |