![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kāpēc neviens nav uztaisījis tam topiku?
It's a perfect opportunity to start flaming a famous anime and you were going to miss it!!! Anywaaaay. Bildīte ![]() Apraksta man nav, basically tas ir rīmeiks, ko sola bāzēt uz mangas storiju. Which is awesome, btw. ![]() Sooooooooo... Pirmā epizode ir ārā. What do you think? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmm..nu tā kā FMA bija mana pirmā lielā anime trauma,tad par spīti visiem skarbajiem kritiķiem un tam,ka tikko vēlreiz pārlasīju mangu,lai svaigākā atmiņā,es plānoju mētāt acis arī uz rīmeika sērijām.Pirmo sēriju skatoties pārņēma tāda aww,aww nostaļģija. Ceru,ka šie tad nu arī pieturēsies pie mangas storija,jo tā ir lasīšanas vērta. Bet var jau būt,ka man tā liekās tik tapēc,ka tās agrīnās traumas dēļ kļuvu par FMA die-hard fanu =w=
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:54 |