![]() |
![]() |
beta30 |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
...
This post has been edited by beta30: May 1 2009, 00:42 |
![]() ![]() |
beta30 |
![]()
|
wow. I'M ALIVE! Kā jau bija paredzēts-pazudu bez pēdām uz pāris mēnešiem. Piedošanu, bet skola, kas gan cits.
Pēc vecā datora XP iznīcināšana, ko tagad aizstāj riebīga vista, uhh, sāku izmējģināt pāris jaunas programmiņas. Viena no tām ir Jasc Paint Shop Pro 9, kurā arī uztaisīju šo darbiņu, vienkārši prieķš treniņa. Riktīgi esmu uzkačājusi savus pirkstus klikšķinot pelīti, īkšķis arī tagad būs muskuļots. un jā, man patīk vārīties un daudz runāt. gome,emm, bet kā lai dabū mazāku attēla variantu neizmantojot funkciju "upload and insert picture"?Man negribas to darbu likt tādā veidā, jo tiek palielināts 3 reize, un izskatās tas briesmīgi. Varbūt caur URL? Ja tā, tad kā to var izdarīt? Lūdzu palīdziet. Ai, negaidīšu atbildi, jo uznāca vēlme paskatīties anime hahah ![]() Esmu lūzers, ja runa iet pa datoriem.Sorry. ![]() This post has been edited by beta30: May 1 2009, 00:39 |
beta30 |
![]()
|
ieteikums-nepalieliniet to bildi.izskatās šausmīgi
vēlāk ir plāni labot ,pagaidām, lai paliek tāda. p.s.kurš variants labāk?1 vai 2 ? This post has been edited by beta30: May 1 2009, 04:33 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:21 |