![]() |
![]() |
dExIT |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Pilnīgs sašutums, nu tā nevajadzētu būt, ja bija pieredze ar iepriekšējām reizēm, bet vienalga, biju LIELĀ ŠOKĀ par to kā atkal organizatori uz Cosplay Defilē utt, nebija iedomājušies ka būs cilvēku daudz, un tā smieklīga lieta ar Visu LOCK DOWN utt,... un stāvietas cena vienāda ar sēdvietu, .. es esmu vnk šokā, un arī esmu beidzis cerēt ka Kādreiz būs k-kas normāls, jo kad visa zāle bija pilna, vēl ārā stāvēja rindām, cilvēki cerot tikt iekšā...
Un tie kuri nopirka stāvietas pa 3ls, vienlaga tika apčakarēti Jo neko nevarēja redzēt lai arī cik ļoti centies ! Ai kr4. vienvārdsakot pretīgi bija, laicīgi atbraukt no Kurzemes, un Vēlpietam normāli tikt rindā iespraukties, bet līdz sēdvietām netikt... Varu teikt organizatoriem EJIET DIR*T !!! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Nenjemos teikt par kospleju, jo tas neintereseeja/neapmekleeju, bet arii Sky Crawlers seanss bija uzjautrinosh, kad peec diviem meegjinaajumiem raadiit no 45 minuutes tik ar tresho peec publikas pieprasiijuma palaida no saakuma
![]() Diivainii, bet atteela kvalitaate uz lielaa screena likaas sliktaaka, nekaa p2p veikalinjaa iepirktie thoras BR ripi :/ Nu nekas. gan jau ka kaarteejais anime.lv tautas riikotais mini pasaakums uz barzhas pie radisona buus kosheriigaaks. P.S. kongresu namaa tikai ~ 850 vietaam? nezinaaju. nez kaapeec nesenajaa grebenschikova koncertaa likaas uima vairaak tautas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:06 |