![]() |
![]() |
dExIT |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Pilnīgs sašutums, nu tā nevajadzētu būt, ja bija pieredze ar iepriekšējām reizēm, bet vienalga, biju LIELĀ ŠOKĀ par to kā atkal organizatori uz Cosplay Defilē utt, nebija iedomājušies ka būs cilvēku daudz, un tā smieklīga lieta ar Visu LOCK DOWN utt,... un stāvietas cena vienāda ar sēdvietu, .. es esmu vnk šokā, un arī esmu beidzis cerēt ka Kādreiz būs k-kas normāls, jo kad visa zāle bija pilna, vēl ārā stāvēja rindām, cilvēki cerot tikt iekšā...
Un tie kuri nopirka stāvietas pa 3ls, vienlaga tika apčakarēti Jo neko nevarēja redzēt lai arī cik ļoti centies ! Ai kr4. vienvārdsakot pretīgi bija, laicīgi atbraukt no Kurzemes, un Vēlpietam normāli tikt rindā iespraukties, bet līdz sēdvietām netikt... Varu teikt organizatoriem EJIET DIR*T !!! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
you make me sad people.
Es saprotu ka neviens no jums nenodarbojaas ar sabiedriskajām attiecībām vai pasākumu organizēšanu un tāpēc jūs vienkarši nesaprotat, kā tad sanāca, ka tika pieļauts tāds bardaks ar organizatoriskiem jautājumem, problēmas ar vietām utt. Protams visvienkrāršāk ir pateikt - they s.ck!!! kāpēc tas tiek teikts - elementārs pieredzes trūkums konkrētajā segmentā. (Netiek runāts par indivīdiem, kas vienkārši ir tendēti visu nolaist). Jūs vienkārši nezinat CIK DAUDZ tas tiešām izmaksā un cik laika aizņem. Varu pamest ciparus Kongressa nama lielās zāles un foajē īrei (tikai telpas īre, bez tehnikas, mēbelēm utt.) divas dienas, vidēji izmaksātu 4 500,00 LVL, ņemot vērā to, ka es tur pereodiski veidoju cita rakstura pasākumus, man cena tiktu samazināta līdz 3000,00 LVL . Just so you know - tie ir 1000 pārdotu biļešu, tikai, lai nosegtu īri. TAS NAV REĀLI. Izmaksu dēļ, nākamie pasākumi (ceru ka organizatori lausīs draudzīgiem ieteikumiem) tiks pārcelti uz Andrejsalu, kur īre ir zemāka, vietas vairāk, bet ir virkne ar citām problēmām. >cdmax - iesaku izlasī reklāmas likuma, konkurences nodaļas 6 un 8 apakšpunktus, jo, ja tu turpināsi man krist uz nerviem, man nebūs žēl samaksāt 20 ls par iesniegumu tiesā. Uz skrejlapu nesankcionētu izplatīšanu vēl varētu piemiegt acis, taču banāla "nodiršana"mani gan izved no pacietības. Ja tev skaudž ka citiem biznes iet labāk nekā tev, tad jāpārskata marketings un iezpējams jāsāk izmantot citi resursi, nevis jādod berņišķīgi argumenti, kāpēc konkurenti ir sliktāki. It is just too obvious. to the others > ja jūs nedabūjāt sēdvietas, tad paši esat vainīgi, jo vietu skaits ir ierebežots, tas bija minēts visos avotos. Mums vienkārši bija jūs žēl, un tāpēc laidām arī tos, kam nācās stāvēt. M;eģināju gan sarunāt ar organizatoru, lai stāvēt laiž pa puscenu, bet tas gan stressa situācijā bija grūti izdarāms, tāpēc neizdevās laicīgi. Bet arī paši stāvoši - goda vārds, jūs bijāt kā aitu bars, kāpēc man ir jānāk un jārāda ar pirkstu, kur jums iet lai jūs redzat skatuvi un ur notiekošo? Kāpēc man jārāda, ka zālē vēl ir brīvas vietas un kur tās ir, un jālūdzās lai kāds iet sēdēt, jo tad azmugurē stāvišajiem būs labāk redzams? Skatītāji bija tikai par kapeiku labāki par pašiem organizatoriem. Man diemžēl jau kopš otrā festa beidzās laiks, ko varu veltīt šī pasākuma koordinēšanai, bet es vēlarvien perfetkti saprou, kas notiek un kāpēc tā ir. Esmu pārliecināta, ka to vārētu jebkurš pieaudzis cilvēks, nerunāsim par skolēniem - tie ir vēl zaļi un neisprot situāciju, taču visi pārēji - jums ir tikai vēsā mierā jāsalīdzina skaitļi un jūs saratīsiet, kas notiek. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:51 |