![]() |
![]() |
dExIT |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Pilnīgs sašutums, nu tā nevajadzētu būt, ja bija pieredze ar iepriekšējām reizēm, bet vienalga, biju LIELĀ ŠOKĀ par to kā atkal organizatori uz Cosplay Defilē utt, nebija iedomājušies ka būs cilvēku daudz, un tā smieklīga lieta ar Visu LOCK DOWN utt,... un stāvietas cena vienāda ar sēdvietu, .. es esmu vnk šokā, un arī esmu beidzis cerēt ka Kādreiz būs k-kas normāls, jo kad visa zāle bija pilna, vēl ārā stāvēja rindām, cilvēki cerot tikt iekšā...
Un tie kuri nopirka stāvietas pa 3ls, vienlaga tika apčakarēti Jo neko nevarēja redzēt lai arī cik ļoti centies ! Ai kr4. vienvārdsakot pretīgi bija, laicīgi atbraukt no Kurzemes, un Vēlpietam normāli tikt rindā iespraukties, bet līdz sēdvietām netikt... Varu teikt organizatoriem EJIET DIR*T !!! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Zinu, ka tas nevienu neinteresēs, bet man ir viena lieta ko piebilst
![]() Man liekas, ka Fail parādās tajā momentā, kad vēlamies ievākties kinoteātrī un skatīties multenes tur. Vai tad neesam tās jau atskatījušies? Visas jau redzētas uz saviem nelegāliem novilktiem video failiem. Tā vietā, lai izzietu un pasocializēties ar lidzīgiem sugas brāļiem, mēs nelietderīgi tērējām naudu un skatāmies multenes citā vietā - konoteātrī. Es piedāvātu netaisīt vēl vienu tikapat garlaicīgu tusiņu kā AnimeFest 7, vai arī, ja kāds to taisīs - vienkārši to boikotēt. Man galvā sēz doma par OtakuTuss ![]() Kā tas izpaužas? Savācas otakieši, tāpat kā tagad, bet nevis kīnoteātrī, bet kādā parkā Rīgā. Ideāli, ja tā ie slēgta teritorija kā Vērmaņdārzs, bet pastāv iespēja bradāt par zāli, lai pastāvētu iespēja okupēt visu teritoriju. īsti nezu kā Rīgas dome sankcionē tādus pasākumus, vai cik tas izmaksā, ja to piesaka, kā jauniešu pasākumu. Protams pasākumu var rīkot jebkurā vietā, kur plašākā teritorijā Rīgā nopļauta zāle. Tiek ierīkota maza skatuvīte, dažas vietas, kur var nopirkt dzērienus. Un no šis vietas tiek kordinēts viss pasākums. Var rīkot Cosplay, piedāvāt dažādus konkursus, dažādas amatieru grupu uzstāšanas utt. Kas grib, var ko nopārdot, jo ierīkotas dazādi tirgošanās stendi (Cdmax). Kāds var pareklamēt, ka taisa cosplay tērpus, vai vēl sazin Dievs ko. Vot paķēru piemēram līdzi Baikeru tusa programmu: Starplaikos starp driftinga braucieniem paredzēts: street baikeru šovs, dragreisa paraugdemonstrējumi atpakaļgaitā, tālākā riepu dedzināšana sacensībā starp diviem Statoil benzīna vedējiem u.t.t. - 10 Latvijas ekskluzīvāko auto apskate, kā arī top 10 labāko auto apskaņošanas sistēmu skaļuma mērīšanas sacensības. Kāpēc Baikeri nevācas kinoteātros un neskatās "HELLS ANGELS 69"? Tāpēc, ka tie tik ļoti ne Fail kā Otakieši. Nez jau tuvākā laikā neviens nesaņemsies norīkot, nopļaušu sev laukos 4ha mauriņa un gaidīšu visus pie sevis ![]() Paredzamā programma Starplaikos zobenu un kaujas rīku šķindināšanas lomu spēlēm "Naruto VS Pārējie cosplayeri & pikaču" - Cosplay šovs - Deju, dziedāšanu un jebkādu citu pervērsību paraugdemonstrējumi - 10 labāko Cospaly apskate utt Un protams visi 18+ un daudz alus ![]() Nau reāla ideja? Kuršs pirms manis šo varēs realizēt Rīgā? Citādi sākšu pļaut zāli mājās un 2010 gadā gadīšu visus dziļos laukos: |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Man liekas, ka Fail parādās tajā momentā, kad vēlamies ievākties kinoteātrī un skatīties multenes tur. Vai tad neesam tās jau atskatījušies? Pēc tavas loģikas sanāk jau ka arī cilvēki, kas iet uz "parastām" filmām (ne-Anime) skatīties kinoteātrī ir fail. Jo filmas tak var atskatīties mājās bdripus sapirktus torrentu "veikaliņos", ne? QUOTE Kāpēc Baikeri nevācas kinoteātros un neskatās "HELLS ANGELS 69"? Varbūt tāpēc, ka Baikeru primārā aizraušanās nav 24h diennaktī tv/manga skatīšanās? ![]() Tikpat labi vari brīnīties, kāpēc klinškāpēji brauc uz kāpt klintīs nevis taisa festus ar kino skatīšanos. Vai arī riteņbraucēji piedalās velosacensībās, nevis rīko kopistisku kino skatīšanos, utt.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |