![]() |
![]() |
dExIT |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Pilnīgs sašutums, nu tā nevajadzētu būt, ja bija pieredze ar iepriekšējām reizēm, bet vienalga, biju LIELĀ ŠOKĀ par to kā atkal organizatori uz Cosplay Defilē utt, nebija iedomājušies ka būs cilvēku daudz, un tā smieklīga lieta ar Visu LOCK DOWN utt,... un stāvietas cena vienāda ar sēdvietu, .. es esmu vnk šokā, un arī esmu beidzis cerēt ka Kādreiz būs k-kas normāls, jo kad visa zāle bija pilna, vēl ārā stāvēja rindām, cilvēki cerot tikt iekšā...
Un tie kuri nopirka stāvietas pa 3ls, vienlaga tika apčakarēti Jo neko nevarēja redzēt lai arī cik ļoti centies ! Ai kr4. vienvārdsakot pretīgi bija, laicīgi atbraukt no Kurzemes, un Vēlpietam normāli tikt rindā iespraukties, bet līdz sēdvietām netikt... Varu teikt organizatoriem EJIET DIR*T !!! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tiem, kas negatīvi te izteicās: acīmredzot nav vēlme redzēt Latvijā vispār vēl kādu anime-related pasākumu. Ja organizatoriem ir radušās kļūmes, tad labāk taču būtu ieteikt, ko un kā darīt labāk, nevis stalti dir*t virsū. Un, nē, Dexit, "ejiet dir*t" nav ieteikums, kā to darīt labāk. Jo, fakti ir fakti, viņi dara, bet jūs nē. Diez vai kāds no tiem, kas te izrunājās, zina visas fineses par to, kā tādu pasākumu novest līdz realitātei. Vēl ņemot vērā, ka, cik man zināms, neviens no organizatoriem nepelna naudu uz animefest pasākumiem, bet strādā paralēli citur, tas ir, animefests ir tikai hobija turpinājums.
Vēlos arī apgāzt dažu apgalvojumus šeit, ka animefest organizatori pelna. Personīgi pazīstu dažus no organizatoriem, un, agrākajos festos pats piedalījos dažu lietu organizēšanā un darīšanā. Ir bijuši festi, kuru peļņa bijusi negatīva. Anyway, 1) Nenodir*iet, iesakiek kā labāk 2) Ja domājiet, ka paši variet labāk, dariet, vai vismaz piesakieties palīdzēt. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:32 |