![]() |
![]() |
dExIT |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Pilnīgs sašutums, nu tā nevajadzētu būt, ja bija pieredze ar iepriekšējām reizēm, bet vienalga, biju LIELĀ ŠOKĀ par to kā atkal organizatori uz Cosplay Defilē utt, nebija iedomājušies ka būs cilvēku daudz, un tā smieklīga lieta ar Visu LOCK DOWN utt,... un stāvietas cena vienāda ar sēdvietu, .. es esmu vnk šokā, un arī esmu beidzis cerēt ka Kādreiz būs k-kas normāls, jo kad visa zāle bija pilna, vēl ārā stāvēja rindām, cilvēki cerot tikt iekšā...
Un tie kuri nopirka stāvietas pa 3ls, vienlaga tika apčakarēti Jo neko nevarēja redzēt lai arī cik ļoti centies ! Ai kr4. vienvārdsakot pretīgi bija, laicīgi atbraukt no Kurzemes, un Vēlpietam normāli tikt rindā iespraukties, bet līdz sēdvietām netikt... Varu teikt organizatoriem EJIET DIR*T !!! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
ETM piedāvāja labāko (utopijas) variantu (Daini lasto tavu postu smaids bija pa visu seju
![]() ![]() Takšto - ar galvu domājošie cilvēki vēl pastāv - tas ir labi ![]() Anime.lv diskusija par 2009 AniCon ir riktīgi karsta, tagad tur varat izpausties, uzņemties vadību visādiem konkursiem, kreatīvām un ne tik kreatīvām lietām, piedāvāt savu skatījumu, varbūt vietu ? Lūdzu nākamo psākumu varat izveidot tieši tādu kādu jūs to vēlaties vai vismaz daļēji ![]() Cosplay Con 2009: креативные идеи http://anime.lv/forum/topic/?posts_id=73025#73025 Cosplay Con 2009 (neliels ieskats kas tiek plānots) http://anime.lv/forum/topic/?posts_id=72947#72947 Iesaku šo topiku novērt ciet. P.s.s. Kkad vēlāk iztulkošu un iepostēšu to tēmu te. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ETM piedāvāja labāko (utopijas) variantu (..) Protams, tiekties vajag nevis uz to labaako, bet gan uz kaut ko ne galiigi suudiigu, ne? Starp citu, ja veelaties briivdabas pasaakumu, nav obligaati tas jaataisa Riigaa. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:26 |