![]() |
![]() |
dExIT |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Pilnīgs sašutums, nu tā nevajadzētu būt, ja bija pieredze ar iepriekšējām reizēm, bet vienalga, biju LIELĀ ŠOKĀ par to kā atkal organizatori uz Cosplay Defilē utt, nebija iedomājušies ka būs cilvēku daudz, un tā smieklīga lieta ar Visu LOCK DOWN utt,... un stāvietas cena vienāda ar sēdvietu, .. es esmu vnk šokā, un arī esmu beidzis cerēt ka Kādreiz būs k-kas normāls, jo kad visa zāle bija pilna, vēl ārā stāvēja rindām, cilvēki cerot tikt iekšā...
Un tie kuri nopirka stāvietas pa 3ls, vienlaga tika apčakarēti Jo neko nevarēja redzēt lai arī cik ļoti centies ! Ai kr4. vienvārdsakot pretīgi bija, laicīgi atbraukt no Kurzemes, un Vēlpietam normāli tikt rindā iespraukties, bet līdz sēdvietām netikt... Varu teikt organizatoriem EJIET DIR*T !!! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Biju ievērojusi tulkošanas iespēju, bet pat neienāca prātā to kārtīgi izpētīt. xD
Paldies! Forši, ka atlicināji laiku, lai paskaidrotu. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:45 |