![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Quaddro |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 4-May 09 ![]() |
Man dazreiz ir ta noticis, ta, pilnigi neiespejami, tas man vispar ir noticis vairak ka 1 reizi dzive... jau vairak ka kadas 20 reizes es esmu redzejis sapni, kura es redzu nakotni, kas pec nedelas vai uzreiz nakamaja diena notiek. Sakuma es nezinu isti, domaju ka parasts sapnis, ir tikkai mazliet jociga sajuta pec tam kad es esmu noskatijies sapni. Kadam seit ari ir ta noticis?
|
![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Dejavu - smadzenes iet grīstē,major memory failure and data computing.
RF stāstiņš,laikam,izdzēsts. Tough luck,kid. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Dejavu - smadzenes iet grīstē,major memory failure and data computing. True dat. Smadzenes apstrādā datus nedaudz vēlāk, kā tie tiek uztverti attiecīgi rodas sajūta, ka notiekošais jau ir bijis. Ar sapņiem ir līdzīgi, tikai tā vietā, lai uztvertie dati tiktu apstrādāti, smadzenes tos aizvieto ar "random" elementiem, kurus uzreiz interpretē (lai cilvēks nepiefiksētu, ka smadzenes viņu čakarē (viltīgi ne?)), kā nosapņotus. Katrā ziņā, ja ir bieži deja-vu, ieteicams vērsties pie ārsta. This post has been edited by Sērfijs: May 9 2009, 02:09 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:53 |