![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Uz kuru pusi jums griežas šī dāma?
Cerams, es neko nejaucu, bet, ja bilde kustās pulksteņa rādītāja virzienā, tad vairāk izmantojiet labo smadzeņu puslodi, ja pretēji- kreiso. Labā smadzeņu puslode atbild par mākslinieciskām, intuitīvām darbībām, kreisā- par racionālām un loģiskām. This post has been edited by FuschichO: Apr 27 2009, 13:45 -------------------- |
![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es te tā papētīju - pamatā tā džuse griežas pulksteņrādītājvirzienā (kā jau lielākai daļai), tomēr pagrieziens uz pretējo pusi notiek, tiesa, ne tik ilgs kā pirmais.
Kas ir tā dīvaini, kad viņa apgriež pusapli un tad iet pretējā virzienā, tā kustība notiek vēlreiz, divas reizes (nu, labi, šis skaitlis mainās) pret pulksteņrādītājvirzienu un tad atkal pa. Nu vispār baigi sviestaini, man jau bezmazvai slikti sāk palikt, bet tur iespējams arī jāvaino negulētās naktis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:50 |