![]() |
![]() |
UndaMors |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 31 Joined: 10-January 09 ![]() |
Es skatos ka anime.lv portālā visu laiku riko kaut kādus pasākumus, varbūt arī šeit izstaisīt konkursu vai tamlīdzigo ? ? ?
![]() Varu noorganizēt nelielas balvas no pult.lv, olvix.lv veikaliem. vēl var mēģinat ar uzvelckreklu.lv -------------------- |
![]() ![]() |
UndaMors |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 31 Joined: 10-January 09 ![]() |
Ja es zinātu ko otaku.lv lietotājiem patiktu es jau to būtu izdarijis =)
Domāju ka galvenais lai konkursā varētu piedalities visi cilvēki, bet ne tikai šaurs loks izredzēto (ka ir ar cosplay). + lai tas nebūtu kaut kādas bargas sacensības, bet vienkarši jautra laika pavadīšana. P.S. laikam vajadzēs iet uz baru un derēt kuršvairāk alu izdzērs =)) -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Domāju ka galvenais lai konkursā varētu piedalities visi cilvēki, bet ne tikai šaurs loks izredzēto (ka ir ar cosplay). + lai tas nebūtu kaut kādas bargas sacensības, bet vienkarši jautra laika pavadīšana. Man gan liekas, ka cosplay var piedalīties plašāks cilvēku loks kā alus dzeršanā. Kaut vai tikai tāpēc, ka alum ir 18+ierobežojums (jā, mēs visi zinam, ka mazgadīgie arī dzer, bet teorētiski tas nav atļauts). Cosplay var piedalīties jebkurš - nav ne vecuma, ne dzimuma, ne rases P.S. laikam vajadzēs iet uz baru un derēt kuršvairāk alu izdzērs =)) Edit: Tas ir arī tematiski otakiešiem un ir gana jautri. Bet tas tikai tā. This post has been edited by Ginta: May 27 2009, 18:51 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Cilveekam kursh negrib kosplejot ir pilniigi vienalga par kautkaadiem cosplay kontestiem. Tas jau atkal ir individuāli - kāda kuram motivācija vispār kur piedalīties. Cilvēkiem, kam tāda nav un viss ir pie kājas arī nekur nepiedalīsies.Bet jau teicu - tas tikai tā. (Domāts bija tikai kā mājiens par aplamību izteicienā (uzbraucienā?), ka kosplejeri ir "izredzētie".) This post has been edited by Ginta: May 27 2009, 19:08 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Cilveekam kursh negrib kosplejot ir pilniigi vienalga par kautkaadiem cosplay kontestiem. Tas jau atkal ir individuāli - kāda kuram motivācija vispār kur piedalīties. Cilvēkiem, kam tāda nav un viss ir pie kājas arī nekur nepiedalīsies.To jau neviens nenoliedz, es gribeeju teikt, ka riikot pasaakumu nereekjinoties ar iespeejamo auditoriju ir diezgan muljkjiigi, gan jau, ka ir lietas kas vieno otakieshu bez kospleja un lielaakaa meeraa kaa kosplejs. Cepums tam, kursh to atradiis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 07:07 |