![]() |
![]() |
UndaMors |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 31 Joined: 10-January 09 ![]() |
Es skatos ka anime.lv portālā visu laiku riko kaut kādus pasākumus, varbūt arī šeit izstaisīt konkursu vai tamlīdzigo ? ? ?
![]() Varu noorganizēt nelielas balvas no pult.lv, olvix.lv veikaliem. vēl var mēģinat ar uzvelckreklu.lv -------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es arī labprāt aizietu uz kādu pasākumu. Tik sasodīti sen nav gadījies nevienu otakieti redzēt.
Esmu pret kospleju, čakars, un vēlmes 0% Esmu par alus dzeršanu - 65% Esmu par kolas dzeršanu XD - 70% Esmu par to, ka notiek Rīgas centrā - 100% EEEE...a varbūt taisam dzeršanas tusu, trijās kārtās. Mazgadīgie: 0 - 16.g. Limpo dzeršanas sacensības. Nepilngadīgie: 16 - 18.g. Kolas dzeršana. Pilngadīgie: 18 - xx.g Alus dzeršana Tie, kas jūtas super pilngadīgi: Vodkas dzeršana. Uzvarētājiem balvas. XD Man liekas, ka varētu būt jautri. Pārējie, kas nepiedalās var likt likmes uz uzvarētājiem. XD Tikai jāatrod kāda dzertuve, kur ir lēts izlejamais alus un maigs bārmenis, kas nedzītu ārā Limpo dzērājus(Ja tādi būs) XD. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 07:07 |