![]() |
![]() |
UndaMors |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 31 Joined: 10-January 09 ![]() |
Es skatos ka anime.lv portālā visu laiku riko kaut kādus pasākumus, varbūt arī šeit izstaisīt konkursu vai tamlīdzigo ? ? ?
![]() Varu noorganizēt nelielas balvas no pult.lv, olvix.lv veikaliem. vēl var mēģinat ar uzvelckreklu.lv -------------------- |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
DDR contest ? ![]() Tu smejies, ja? Kur tad godātais Kyo vēlās viņu rīkot? ZBC? Nu tur jau vismaz reizi gadā noteik lielais kontests (vismaz agrāk notika, tagad nav infas). Vai arī ja ņemam mīkstos paklāiņus, tad var kur citur, bet mīkstie paklāiņi, piedod atvaino, bet - smagi iesūkā ja vajag lēkāt kautko, kas ir virs medium līmeņa. Protams, ka smejos ![]() Es te palūkoju kā mūsu Letiņu meitene (2x EU chempione) lēkā ![]() ![]() P.s. Viss ko es māku ir iziet Cryosleep uz medium uz 4x, 80-90% ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE Kur tad godātais Kyo vēlās viņu rīkot? ZBC? Nu tur jau vismaz reizi gadā noteik lielais kontests (vismaz agrāk notika, tagad nav infas). Vai arī ja ņemam mīkstos paklāiņus, tad var kur citur, bet mīkstie paklāiņi, piedod atvaino, bet - smagi iesūkā ja vajag lēkāt kautko, kas ir virs medium līmeņa. Nemaz nav jau Tik briesmīgi uz mīkstā, hardam jau vel ir ok, vienīgā problēma ir tas, ka slīd prom... QUOTE Protams, ka smejos ![]() Es te palūkoju kā mūsu Letiņu meitene (2x EU chempione) lēkā ![]() ![]() P.s. Viss ko es māku ir iziet Cryosleep uz medium uz 4x, 80-90% ![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 07:08 |