![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Main Title:Sayonara Zetsubou Sensei
Official Title:さよなら絶望先生 Episodes:12 Genres:Comedy, High School, Parody Ir arī otrā sezona "Zoku Sayonara Zetsubou Sensei"(俗・さよなら絶望先生) Lejuplādēt var http://a.scarywater.net/afk/ Kā jau teikts, es SZS uzskatu par "must see" anime hardcore otaku/japanofīliem, kas varēs saredzēt visu sociālo kritiku/humoru(net idol, "die nicotards",DV, utt.), un atsauces uz citām animēm, bet pārējiem labāk turēties no šīs anime patālāk. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
![]() ![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
es noskatijos 1.sezonu paris reizes un man liekas SZS ir vnk neatkartojama anime...tai ir sava esence... SOT ir baigi labais.. man patika main title dziesma bet kka divaivi par 2.sezonas OST komponistu ir izvelets Hasegawa Tomoki ari baigi labs komponists.. bet myanimelist.net vina BIOS nav uploadots.. WTF @_@????
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 22:53 |