![]() |
![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
Sākšu ar to ka par mangu un tā zimēšanu esmu sācis intresēties pavisam nesen.
![]() Tāpēc man ir radies jautājums par nepieciešamajām pildspalvām. Vienkarši sakot vai tās ir noperkaamas latvijas veikalos protams es varu izmantot ebay utt bet piegade sanaks pārak darga jo visticamāk es pirkšu vairak kā desmit komplektus. Pats dzivoju maza pilseta un veikala neka atbilstoša nav bet šis pildspalvas kuras izmanto mangas zimešanā tiek izmantotas ari vispar grafikas darbu zimēšana.Un Krievija ir noperkamas pat lielākajos lielveikalos. ![]() ![]() ![]() varbut kads zina ko vairāk varbut Rīgā ir nopērkamas? ![]() p.s Starpcitu šo to no "SAKURAS" produkcijas esmu redzejis tepat veikala bet ne isto ko vajag ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jebkuraa specializeetajaa maakslinieku riiku veikalaa. Agraak bija viens paari pretim maakslas akadeemijai, vareetu buut, ka veel ir.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:11 |