![]() |
![]() |
beta30 |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
...
This post has been edited by beta30: May 1 2009, 00:42 |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
baigi foršās sejas, tiesa visas vienā stilā. Laikam esi ietekmējusies no kāda cita mākslinieka, ne? Es atceros, ka tas, kurš ilustrēja vienu bērnu grāmatu sēriju, kurā bija par kaut kādiem akmeņiem ar caurumiem, caur kuriem var redzēt monstrus laikam, bija līdzīgs stils.
-------------------- |
beta30 |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
akmenji un monstriki???...nee-tadu laikam veel neesmu redzeejusi(vai tas nav kaut kas no studio 4?)
mans stils nav nekas originaals(un ceru, ka nokopeets ar)Saucu to par kish mish ar roziineem... iedvesmojos noo ljoti daudziem japaanju mangas maaklsiniekiem, amerikanju multenem/un stila ,no savam draudzenemm,daudz iedvesmojos no jau piemineetaa Studio 4 stilinja un nebeidzami daudzajiem devianarta maaksliniekiem pluss kaut kas no mana personigaa repertuaara...pagaidaam veel mekleeju saveejo-iisto stilu,bet patlaban es censhos ar savu stilu varieet un eksperimenteet, jo pashai aatri apniik-veelos buut daudzveidiiga, kas pagaidaam nesanaak..but i'm not giving up on that! ooo -senas pazinjas ...caaww! omg-par tevi neko neesmu dzirdeejusi-tu tagad akadeemijaa maacies???ka iet,ko dari...tik ljoti daudz daudz jautaajumu..murmurmur* p.s.-paldies par komentaru *bows* This post has been edited by beta30: Nov 16 2009, 03:08 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:27 |