IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Planšete & w7
sunder
post Nov 18 2009, 17:57
Post #1

Samurai

Group: Chuunin

Es pat nezinu kura sadaļā to lai īsi rakstu, un vai vispār kādam/ai ir bijusi līdzīga problēma.
Tātad kādreiz biš pamacijos uz planšetes zīmēt, un tīri labi iepatikās - ērti zīmēt un viegli labot. Te vienu jauku dienu iegadājos laptopiņu, un ka jau jauns nolēmu ari uzmest Windows 7. Tā iepatikās, ka vairs pret neko citu nemainīšu, bet septītajam ir dažas sīkas problēmas, no kurām virna ir aistīta ar manu planšeti. Sākuma protams ieinstalēju draiveri un piespraudu planšeti, bet viņa visu laiku gļukojas. Te brīžiem pazūd tas "pen presure" vai sazin kā to zvēru sauc. Citraiz atkal viņa vienkārši raustāš visu laiku.. nu tā kādu 1-3 pikseļu rādiusā no tās vietas kurā būtu jābūt bultiņai. Vel laikam kkads tur w7 "bonus" kurš kkadus aplišus svieda ara ik bridi, kad es piespiedu to pildspalvu, un pa visam muļķīgi likās, ka nospiežot alt vai ctrl vai shift viņš itkā parādīja manas pēdējas veiktās kustības ar to pildspalvu.

Pirmā doma protams bija, ka draiveri nav kārtībā(īstenība veljoprojām tā domāju). Nu ok pārinstalēju vienu reizi, otru, trešo..... n-to reizi. Šad tad pamēģināju izslavētu w7 driveru kolekciju/searcheri(nu ķipa automatisko draiveru instalēšanu). tā kādu stundu gandrīz ņēmos, un vienu brīdi pēkšņi aizgāja. Nu es ar samaidu līdz ausīm sāku ķēpāties (tākā mazs bērns saņēmis dzimšanasdienas dāvanā flomasterus). Tomer bija viena problēma, ka ik pēc kādas pus minūtes uz ~5 sekundēm planšetei uzmetas tāds kā sekundi liels delay visām darbībām, bet ņemot vērā to, ka ieprieksh man vispār negāja, tad šo sīkumu es samērā viegli piecietu. Nākošajā dienā pamostoties protams, ka atkal negāja, un kopš tās reizes nēsmu varējis viņu piedabūt pie dzīvības. Vel es mēģināju bez draiveriem. It kā nebija nekāda raustīšanās, bet bez draivera nešancēja tas "pen presure".

*Tātad problēma varētu būt draiveros, jo itkā tie neatbalsta w7, bet tomer atbalsta xp, un vistu, taka pēc idejas vajadzētu strādāt arī uz w7, bet nu kas to lai zin.
*W7 es updeitoju visu kā nākas.
*Planšete ir samērā paveca Genius g-pen 560(laikam), bet nu pēc izskata viņa ir tieši šāda

Tiko atcerējos vienu muļķīgu lietu, proti pārbaudīt vai tā planšete strādā uz kāda cita pc vispār un ja jā, vai strādā uz kāda cita w7? Diemžēl dotajā brīdī es to nevaru pārbaudīt, jo to krāmu protams aizmirsu kojās otrā Latvijas malā. Protams es varu mēģināt pārinstalēt w7, bet atkal čakarēties lai visus softus saliktu atpakaļ ir tāāāāāaa...aaaāāāds slinkums. Dotajā brīdī arī apsveru iespēju iegādāties kādu labāku planšeti, moš no wacom bamboo variantiem vai sazin ko.

Vnk gribētu dzirdētu citu cilvēku ieteikumus ko darīt.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
sunder
post Nov 19 2009, 20:14
Post #2

Samurai

Group: Chuunin

"Tablet PC input service" - kas šis pa joku, un kur to meklēt?
Pag... tas gadījumā nav kkāds windowsa automātiskais fufelis saistībā ar tabletu?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
sunder   Planšete & w7   Nov 18 2009, 17:57
LeoR   Man bija liidziiga probleema ar trust 1200v2 plans...   Nov 19 2009, 07:13
sunder   "Tablet PC input service" - kas šis pa j...   Nov 19 2009, 20:14
LeoR   "Tablet PC input service" - kas šis pa ...   Nov 19 2009, 23:22
edg   Pameegjini vistas vai XP draiveri. Nokachaa attiec...   Nov 19 2009, 22:38
Arts   Offtopic: Win 7 ir tā vērta? Drošvien,jo tagad par...   Nov 19 2009, 23:30
sunder   Paldies LeoR. Tagad diseibloju, un kad būšu atpaka...   Nov 19 2009, 23:55
edg   Man riebjas vista, ieskaitot dizainu, bet upgreido...   Nov 20 2009, 01:10
Shumins   ...bet, ja sisteema pati prasaas paarinstaleeshan...   Nov 20 2009, 03:58
Sigfa   mnja, man taadas pashas aizdomas kaa shuminjam, ka...   Nov 20 2009, 04:07
edg   Es viennoziimiigi ieteiktu uz atsevishkja cietaa u...   Nov 20 2009, 22:24
Shumins   Shitais vareetu buut tas restore? Nē, nav. Tu g...   Nov 23 2009, 16:30
Hikaru   Bet labāk būtu uzinstalēt Windows XP - tas pagaidā...   Nov 23 2009, 11:07
edg   Jaa, atradu, kur teici. Bet, ja aiznjem tikpat, ci...   Nov 29 2009, 04:00
Shumins   Jaa, atradu, kur teici. Bet, ja aiznjem tikpat, c...   Nov 29 2009, 17:26
bubu   Nu man būs divi pretargumenti: Tie pretargumenti ...   Nov 30 2009, 22:26
Shumins   Un boot disku tā arī māk uztaisīt, nekādu windows...   Dec 1 2009, 01:47
edg   Iemācies lasīt ! Nu, nu... Es arii peec tavi...   Dec 1 2009, 22:19
Shumins   ...nopratu, ka tev ir iipashas prasiibas pret dat...   Dec 2 2009, 18:42
sunder   Bet cilvēk, vista tak ir nežēlīgi lēna! Ja at...   Dec 2 2009, 20:36

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:11