![]() |
![]() |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
taatad... meedzu pa retam iegriezties deviantart un paveerot digitaalos briinumus.. tas mani parasti tiktaal iedvesmo, ka uzreiz top skice, kura tiek ieskeneeta:) un saakas darbs Photoshopaa.. parasti letaals:(
gribeeju tikai noskaidrot- ir kaads, kas veiksmiigi kraaso bez planshetes? t.i. ar peli only? ![]() jo man nu pilniigs craps sanaak parasti xD taatad man to norakstiit uz apstaakljiem vai skilla truukumu? paldies:) un sorry, ja apgruutinu xD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
Visticamak skila trukums!
![]() Krasojot vai zimejot ar peli sanak tris reiz ilgak un grūtāk. Ka ari nozime ir taja cik labi tu proti rikoties ar photoshopu. Es piemēram sākuma izmantoju SAI un nav ne vainas Luk skice kuru biju zimejis ar peles palidzibu ![]() ar to pashu SAI ja skice ir uzimeta kartigi tad krasojot nevajadzetu but nekadu problemu ![]() ![]() This post has been edited by Hideki-E.D.Z: Nov 23 2009, 19:07 |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
Visticamak skila trukums! ![]() Krasojot vai zimejot ar peli sanak tris reiz ilgak un grūtāk. Ka ari nozime ir taja cik labi tu proti rikoties ar photoshopu. Es piemēram sākuma izmantoju SAI un nav ne vainas Luk skice kuru biju zimejis ar peles palidzibu ![]() ar to pashu SAI ja skice ir uzimeta kartigi tad krasojot nevajadzetu but nekadu problemu ![]() ![]() njaa.. ![]() tgd tikai taada lieta, ka es nevaru iedomaaties, kaa ar peli var uzziimeet tik f...ing ideaalu skici:D sai ir some kind of software?? ![]() Visticamak skila trukums! ![]() Krasojot vai zimejot ar peli sanak tris reiz ilgak un grūtāk. Ka ari nozime ir taja cik labi tu proti rikoties ar photoshopu. Es piemēram sākuma izmantoju SAI un nav ne vainas Luk skice kuru biju zimejis ar peles palidzibu ![]() ar to pashu SAI ja skice ir uzimeta kartigi tad krasojot nevajadzetu but nekadu problemu ![]() ![]() njaa.. ![]() tgd tikai taada lieta, ka es nevaru iedomaaties, kaa ar peli var uzziimeet tik f...ing ideaalu skici:D sai ir some kind of software?? ![]() SAI jau ka4aajas.. paldies par padomu:* -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:27 |